Ledning

Henrik Nedoh VD
Jesper Lööf Vice VD, COO samt R&D

Född: 1977
Anställd: 2002

Jesper Lööf har varit en del av företagets ledning sedan 2008 och är ansvarig för utveckling och produktion av Ceramir® Crown & Bridge. Han har varit ansvarig för utvecklingen av produkten och dess plattform hos Doxa sedan mer än 10 år tillbaka och har en gedigen kunskap om det unika biokeramiska dentalcementet och dess bakomliggande patenterade råvaror. Jesper Lööf är teknologie doktor i materiallära specialiserad på biokeramer.

Jens Lagergren CFO

Född: 1969
Anställd: 2018

Jens Lagergren har mer än 15 års erfarenhet av ekonomistyrning och control från multinationella bolag, främst inom life sciences. I över tio år var han bosatt i Sao Paulo, Brasilien men bor sedan 2013 återigen i Sverige. Jens har en civilekonomexamen från Handelshögskolan i Stockholm.

Andreas Danielsson Director Business Development EMEAA

Född: 1975
Anställd: 2015

Andreas har sedan 1997 varit framgångsrikt verksam inom försäljning, marknadsföring, utbildning och events, sedan 2006 inom dental. Genomgående fokus i hans karriär har varit internationella relationer och affärsutveckling med kommunikation och utbildning som plattform. Andreas är målfokuserad och ser hela organisationen och gemensamma processer som en viktig del i att nå målen.

Erik Florman QA

Född: 1983
Anställd: 2014

Erik har bred erfarenhet av QA/RA-frågor inom det medicintekniska området och har tidigare bland annat arbetat för St Jude Medical Systems och GE Healthcare.

Prenumerera

Pressmeddelanden och rapporter via E-post.