Ledning

Jesper Lööf tf VD, COO samt R&D

Född: 1977
Anställd: 2002

Jesper Lööf har varit en del av företagets ledning sedan 2008 och är ansvarig för utveckling och produktion av Ceramir® Crown & Bridge. Han har varit ansvarig för utvecklingen av produkten och dess plattform hos Doxa sedan mer än 10 år tillbaka och har en gedigen kunskap om det unika biokeramiska dentalcementet och dess bakomliggande patenterade råvaror. Jesper Lööf är teknologie doktor i materiallära specialiserad på biokeramer.

Jens-Oskar Göransson tf CFO

Jens-Oskar Göransson har de senaste 11 åren arbetet i olika ledande befattningar på ett av Sveriges och Nordens ledande företag för outsourcing av ekonomifunktioner. I samband med detta har han indirekt och direkt ansvarat för implementation, produktion och leverans till flera större och växande företag som är, noterade, ingår i internationella koncerner eller entreprenörsägda. Sedan årsskiftet är Jens-Oskar partner på ECIT Services AB som är en nordisk leverantör av redovisningstjänster med ca 1 000 anställda med huvudkontor i Oslo. Jens-Oskar har en magisterexamen i företagsekonomi från Lund Universitet.

Andreas Danielsson Director Business Development EMEAA

Född: 1975
Anställd: 2015

Andreas har sedan 1997 varit framgångsrikt verksam inom försäljning, marknadsföring, utbildning och events, sedan 2006 inom dental. Genomgående fokus i hans karriär har varit internationella relationer och affärsutveckling med kommunikation och utbildning som plattform. Andreas är målfokuserad och ser hela organisationen och gemensamma processer som en viktig del i att nå målen.

Erik Florman QA

Född: 1983
Anställd: 2014

Erik har bred erfarenhet av QA/RA-frågor inom det medicintekniska området och har tidigare bland annat arbetat för St Jude Medical Systems och GE Healthcare.

Prenumerera

Pressmeddelanden och rapporter via E-post.